Artikel i Politiken om välfärdspolitik

“Om vi menar att alla bör ha samma möjligheter till att skaffa sig ett sunt och fruktbart liv, och om vi samtidigt anser att det goda samhället är ett samhälle utan våld och otrygghet, är höga skatter och en hög grad av jämlikhet helt enkelt det bästa instrument vi har till vårt förfogande.”

“Hvis vi mener, at alle bør have samme muligheder for at sikre sig et sundt og frugtbart liv, og hvis vi samtidig synes, det gode samfund er et samfund uden vold og utryghed, er høje skatter og en høj grad af lighed simpelthen det bedste instrument, vi har til at sikre det.”

via Studieår i USA gjorde mig klogere på, hvad velfærdsstaten gør for både rig og fattig – Politiken.dk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *